top of page

kookworkshop arrangement

Zin in een avond genieten van lekkere (speciaal) biertjes met de lekkerste gerechten? Kom eens langs voor een kookworkshop in onze Mancave! Bij Area Zero50 ga jij met je vrienden onder begeleiding van een chefkok de lekkerste gerechten bereiden. Een echte stoere mannen kookworkshop met mooi vlees en uiteraard een hoop gezelligheid.

Wat mag je verwachten van een kookworkshop arrangement?

Met een chefkok gaan jij en je vrienden tijdens deze kookworkshop heerlijke culinaire hoogstandjes maken. Leer van onze chef de beste kooktechnieken en de samenstelling van gerechten. Zo weet jij in de toekomst elke avond een perfecte maaltijd neer te zetten thuis!

Een kookworkshop met extra veel plezier in onze mancave

Onze kookworkshop vindt plaats in de mancave en je mag dus ook veel plezier verwachten. Uiteraard serveren wij tijdens de kookworkshop ook de lekkerste bieren en whiskey’s voor jou. Je leert dus niet alleen de lekkerste gerechten te bereiden, maar je hebt natuurlijk ook veel plezier! Een echte mannenavond!

Zijn jij en jouw vrienden al helemaal enthousiast en wil je meer informatie over ons speciale kookworkshop arrangement? Neem dan contact met ons op of boek nu!

bottom of page